Вчора ввечері у Харкові двоє невідомих скоїли розбійний напад на ломбард

Андрій Іванов  |  Середа, 26 грудня 2012, 18:15
У Дзержинському районі Харкова двоє невідомих вчинили розбійний напад на один із ломбардів. Як повідомили у Відділі зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області, зухвалий злочин стався вчора, 25 грудня, о 18:30.
Вчора ввечері у Харкові двоє невідомих скоїли розбійний напад на ломбард

На місце події негайно виїхало керівництво Головного управління МВС України в Харківській області, Харківського міського управління міліції, Дзержинського РВ ХМУ  та слідчо-оперативна група.

Опитані свідки події повідомили, що один із невідомих звернувся до касира з проханням оформити кредит, після чого начебто дістав предмет, схожий на пістолет і почав вимагати гроші з сейфу. Нападникам вдалося заволодіти 8 тис грн. Отримавши гроші, злодії втекли з місця скоєння злочину.

Цей факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.187 КК України (розбій).

Наразі працівники Дзержинського райвідділу проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення осіб, які скоїли вказаний злочин.

comments powered by HyperComments