У Харкові розстріляли бізнесмена в позашляховику. Машина врізалася в балкон житлового будинку (ФОТО)

П'ятниця, 1 лютого 2013, 11:40
31 січня близько 21-20 до чергової частини Московського РВ міста Харкова надійшло повідомлення про те, що водій автомобілю "Тойота Ланд-Крузер Прадо" 49-річний приватний підприємець з невідомих причин врізався в балкон житлового будинку по вулиці Гвардійців Широнінців.
місце злочину

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Харківській області

За вказаною адресою терміново вирушила слідчо-оперативна група Московського РВ. На місці події працівниками міліції було встановлено, що близько 21.15 біля вказаного будинку двоє невідомих осіб з невстановленої вогнепальної зброї заподіяли водію автомобілю "Тойота Ланд-Крузер Прадо" наскрізне вогнепальне поранення черевної порожнини, внаслідок чого останній загинув на місці. В результаті автомобіль втратив керування та в’їхав в балкон житлового будинку. Дружина водія, 52-річна жінка, яка в цей час також знаходилась в іномарці, отримала незначні травми. Після медичного обстеження та надання допомоги відпущена додому.

На місце події виїжджали керівництво ГУМВС України в Харківській області та прокуратури Харківської області, працівники оперативних підрозділів. Для огляду місця скоєння злочину використовувалась пересувна криміналістична лабораторія, також залучалися працівники кінологічної служби. Працівниками міліції вилучені речові докази.

Слідчим відділом Харківського міського управління вказана інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Внаслідок зіткнення автомобілю з будинком тримальні опори не зруйновані, тепловодогазопостачання та електроживлення не припинялось, евакуація мешканців будинку не проводилась.

Наразі працівниками міліції проводяться усі необхідні слідчі та оперативні дії з метою встановлення обставин події, та осіб, які скоїли тяжкий злочин.

Як передає кореспондент "МедіаПорту" з місця аварії (будинок, в який врізалася машина, знаходиться за адресою вулиця Гвардійців Широнінців, 21 Б, – ред.), позашляховик протаранив балкон панельній дев'ятиповерхівки. Пошкоджений сам балкон і панельна стіна будинку.

Машину з місця НП вже прибрали. Біля будинку лежать лише уламки позашляховика і осколки скла.

Очевидці розповідають, що машина застрягла в будинку, не торкаючись землі задніми колесами.

Наталя Розенкова, мешканка будинку по вулиці Гвардійців Широнінців, 21-Б: «Почула гуркіт, визирнула з вікна, нічого. Визирнула знову - нічого. Потім хвилин через п'ять почула крики, ну думаю може б'ються. Визирнула знову у вікно - люди кричать, бігали вже. Машина стоїть мало не на задніх фарах, в балконі. І витягують людей звідти. Була дівчина, і водій. Водія витягали, я не знаю був він мертвий чи ні, його поклали ось сюди під ліхтар, дівчина почала кричати. Страшно все було. Стільки людей ... Я так зрозуміла, родичі під'їхали. Всі кричали, плакали. Жахлива картина ».

Наталя Розенкова, мешканка будинку по вулиці Гвардійців Широнінців, 21-Б: «Я так зрозуміла, що два було поранення. На животі. Я так зрозуміла, що ця людина звідси, недалеко живе. Тому що люди відразу підбігли. Машина застрягла в будинку, вона не стосувалася задніми колесами землі, вона висіла. Фари не торкалися землі задні. Її за допомогою підйомного крана витягали».

Фото МедіаПорту
 

comments powered by HyperComments