У столичному «Каравані» знову стріляли. Потерпілий у лікарні

П'ятниця, 22 лютого 2013, 12:11
Не встиг Київ оговтатись від вересневої трагедії в «Каравані», коли затриманий за крадіжку Ярослав Мазурок вбив трьох охоронців і важко поранив одного, як тут знову пролилася кров. У ніч на 21 лютого на парковці ТРЦ в відвідувача двічі стріляли. Він зараз перебуває в лікарні
караван

Вночі на парковці киянин побив і двічі вистрілив в чоловіка. Його з гематомою на голові і простреленою ногою забрала швидка. У ТРЦ спробували приховати надзвичайну подію, адже тут навіть охорона працює в страху, що будь-який буйний відвідувач може виявилася другим Мазурком.

Близько 2:30 працівники цілодобових закладів у ТРЦ «Караван» почули постріли. «Аж руки похололи і серце опустилося, відразу перед очима з'явилася та кривава картина, коли наших повбивав Мазурок. Потім мені сказали, що стрілянина – на вулиці, і стріляють відвідувачі ресторану «Мафія». Нібито компанія довго сиділа, випили і влаштували розбірки, їх, щоб не побили інтер'єр, попросили вийти на вулицю», – розповідає співробітниця Валентина.

У «Мафії» ж і офіціанти, і адміністрація  запевняли, що про перестрілку не знають, бешкетників вночі не було, а зі зброєю – тим більше. Світло на те, що трапилося пролив охоронець Олександр: «Так, таке було, але я вас запевняю, ці люди не були відвідувачами нашого закладу. Вони билися, а потім стріляли на парковці перед рестораном. Ми тільки викликали міліцію». Після двох пострілів довелося викликати не тільки міліцію, але й швидку.

У міліції кажуть, що після історії з Мазурком до «Каравану» їх викликають мало не щодня. «Те щось вкрадуть, то хтось посвариться. Зрозуміло, що в такому великому ТРЦ не буває без конфліктів, але, схоже, що зараз охорона подвійно перестраховується», – розповіли нам міліціонери.

Як приклад: буквально у вівторок 48-річна жінка, не заплативши, винесла з магазину речі, і охорона її побоялася затримати. «Показали, куди побігла, розповіли, як виглядає, і попросили патрульних ДАІ затримати її», – сказали нам охоронці. Всі вони новачки.
 

comments powered by HyperComments