Розстріляний мер Сімеїзу Кирило Костенко

Вівторок, 26 лютого 2013, 12:05
26 лютого вранці був убитий голова селищної ради Сімеїзу Кирило Костенко.
кирило костенко

У Криму сьогодні зранку був застрелений мер Сімеїзу Кирило Костенко. Про це повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Криму.

Труп був виявлений біля одного з будинків о 9:00. За даними представника міліції, в машину, де перебував мер, стріляли з автомата.

Співробітники правоохоронних органів знайшли автомобіль з автоматом, з якого імовірно був розстріляний мер Сімеїзу Кирило Костенко. Автомобіль-«копійка» «був виявлений у районі гори Кішка. Його спалили. Усередині салону знаходилося два автомати. З одного, імовірно, був застрелений Костенко», – сказало джерело.

Покійного Костенко пов'язували з власником однієї з найбільших будівельних компаній Криму - ТОВ «Професіонал» Андрієм Пріпутніковим. Серед іншого, Припутников є  зятем колишнього кримського керівника Миколи Багрова (в 1989-1991 рр. – перший секретар Кримського обкому КПРС, в 1991-1994 – голова Верховної Ради Криму).

У 2003-2004 рр. Андрія Пріпутнікова намагалися вбити тричі: двічі закладали вибухівку біля його гаража, мінували автомобіль.
 

comments powered by HyperComments