Українець замінував вокзали в Уфі та Казані

Понеділок, 4 березня 2013, 12:34
Співробітниками УФСБ Росії по Республіці Башкортостан встановили особу, яка замінувала вокзали Уфи і Казані, ним виявився нелегал з України.
замінував

Про це передає УНН з посиланням на УФСБ Росії по Республіці Башкортостан.

«3 березня 2013 о 13 годині 25 хвилин за місцевим часом до чергової частини Управління МВС Росії по місту Стерлітамак Республіки Башкортостан зателефонував невідомий чоловік і, під виглядом прихильника радикальної течії ісламу, повідомив, що о 17 годині 3 березня 2013 відбудуться два вибухи на залізничних вокзалах в м.Уфа і м.Казань.

На місце передбачуваного теракту в місті Уфі негайно виїхали співробітники УФСБ Росії по Республіці Башкортостан, МВС по РБ, Уфимського ЛУ МВС Росії на транспорті, ГУ МНС Росії по РБ. Було здійснено евакуацію 250 пасажирів і співробітників залізничного вокзалу. При обстеженні вокзалу і прилеглої території підозрілих предметів виявлено не було», — йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, УФСБ, правоохоронцям оперативно-розшуковими заходами вдалося встановити «терориста». Ним виявився Чуднов Олександр Ісаєвич, 25.04.1947 року народження, уродженець міста Львова, громадянин України. Анонімний дзвінок Олександр Чуднов здійснив, перебуваючи в спеціальному приймальнику для адміністративно-заарештованих осіб УМВС Росії по місту Стерлітамак, в якому містився за рішенням судових органів за порушення міграційного законодавства в очікуванні примусового видворення за межі РФ.

«У даний час відносно Олександра Чуднова вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 207 КК РФ», — повідомили у прес-службі УФСБ Росії по Республіці Башкортостан.
 

comments powered by HyperComments