Жорстоко побитий головний художник театру імені Франка

Вівторок, 5 березня 2013, 12:22
У Києві жорстоко побили головного художника Національного драматичного академічного театру імені Івана Франка Андрія Александровича-Дочевського.
александрович-дочевський

 Як розповіли «Сегодня» колеги  Александровича-Дочевського по театру, на Андрія напали троє хуліганів біля його парадного на Подолі, це сталося ввечері, коли він повертався додому. У нього забрали гаманець і ноутбук. Зараз він перебуває в лікарні швидкої допомоги.

Художній керівник театру Станіслав Моїсеєв підтвердив нам, що головний художник був побитий. «Швидше за все, це хулігани, зараз міліція цим займається. Андрій перебуває в лікарні, стан у нього стабільний», - сказав нам Станіслав Мойсеєв.

Як пишуть його друзі в соцмережах, у Андрія струс мозку і йому зараз потрібен спокій, він ще мінімум днів 10 пробуде в лікарні. Ще вчора не всі колеги по театру знали про те, що трапилося.

Сам Андрій Александрович-Дочевський є членом Національної спілки художників, він оформляв такі вистави, як «Приборкання норовливої», «Король Лір», «Кохання в стилі бароко», «Леді і адмірал».

comments powered by HyperComments