У Чернівцях знайшли одного зі зниклих футболістів

Вівторок, 19 березня 2013, 14:45
Одного з івуарійських втікачів-футболістів знайшли в Чернівцях. Решту шукають у Києві.
зниклі футболісти

Євпаторійським оперативникам в ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів вдалося встановити магазин, в якому зниклі футболісти з Кот-д'Івуару придбали декілька телефонів, планшет і номери мобільних операторів. Крім того, правоохоронці знайшли водія таксі, який 14 березня відвозив утікачів на залізничний вокзал Сімферополя, пише Газета.

Незабаром місцезнаходження одного з іноземців, 1992 р.н., було встановлено. Він знаходився за межами автономії. До цього моменту молодик встиг дістатися м.Чернівці.

В даний час проводяться заходи щодо повернення його до Євпаторії, оскільки там залишився чекати тренер команди. Згідно оперативної інформації, решта утікачів можуть знаходитися в м.Київ. Їх пошуки тривають.

За словами агента FIFA в Україні, випадки спроб іноземних футболістів нелегально залишитися в країнах Європи не поодинокі. В основному це пов'язано з небажанням повертатися на батьківщину через важкі соціально-побутові умови. Дійсні мотиви, що спонукали футболістів ховатися, будуть встановлені пізніше.

Нагадаємо, минулого тижня в чергову частину Євпаторійського міського відділу міліції звернувся іноземний громадянин, тренер футбольної команди, учасники якої прибули до Євпаторії для проведення тренувань і участі у відбіркових футбольних матчах. Він повідомив про те, що 14 березня в період часу з 12.00 до 17.00 троє гравців команди вийшли з готелю, де в той момент мешкали, і до теперішнього часу їх місцезнаходження невідоме.

Як пояснив заявник, вся команда, що складається з 13 гравців, цього дня повинна була вилетіти на батьківщину, проте троє футболістів на збори не з'явилися.

Вказана інформація відповідно до законодавства була зареєстрована, за фактом відкрите кримінальне провадження.

На встановлення місцезнаходження іноземних спортсменів був орієнтований весь особовий склад міліції. Орієнтування з прикметами зниклих були направлені у всі підрозділи, а також розміщені в засобах масової інформації, повідомив СЗГ ГУМВС в АРК.

comments powered by HyperComments