Масові заворушення в Одесі. Бізнесмени штурмують міліцію і загрожують революцією

Четвер, 28 березня 2013, 14:10
Сьогодні в Одесі тривають масові заворушення. Близько 100 підприємців ринків «Куяльник», «Привоз» та «Успіх» пікетують міське управління міліції на вулиці Преображенській.
одеса

Люди вимагають від правоохоронців покарати злочинців, які напередодні стріляли в їх соратників у будівлі Апеляційного суду, де проходило слухання справи затриманого голови кооперативу ринку «Куяльник» Євгенія Хайкіна. За інформацією підприємців, затримані вчора стрілки були відпущені.

Примітно, що сьогодні пікет проходить без прапорів, немає позначень жодних громадських організацій.

Пікетувальники поводяться дуже голосно і намагаються прорватися в будівлю, однак їх не пускає міліція. Крім того, під'їхав патрульний джип, мітингувальників знімають на камеру, швидше за все для того, щоб потім покарати порушників.

До підприємців вийшов представник керівництва одеської міліції, однак йому не вдалося поспілкуватися з мітингувальниками, так як люди поводяться дуже голосно. Вони скандують: «Будьте прокляті!» і загрожують революцією.

«Нас все більше і більше. Ви будете відповідати перед законним судом », – скандують люди.

Нагадаємо, вчора під будівлею Одеського апеляційного суду пройшли акції прихильників і супротивників лідера кооперативу працівників ринку «Куяльник» Євгенія Хайкіна. У суді розглядається його справа щодо привласнення коштів, зібраних з підприємців.

Невідомі розстріляли двох активістів «Куяльника». Міліція по «гарячих слідах» затримала двох підозрюваних у стрілянині.

Відзначимо, конфлікт між різними групами підприємців і підтримуваними ними адміністраціями ринку йде з різною інтенсивністю близько 1,5 років.

Влітку минулого року на авторинку «Куяльник» виникли зіткнення між торговцями і охоронцями.

comments powered by HyperComments