На станції Вишгородська в Києві обвалився перон: пасажири впали на рейки (Оновлено, ВІДЕО)

Вівторок, 2 квітня 2013, 11:14
В Києві на залізничній станції Вишгородська обвалився перон. Люди попадали на рейки.
На станції Вишгородська в Києві обвалився перон: пасажири впали на рейки (Оновлено, ВІДЕО)

Про це "5 каналу" повідомили очевидці. Наразі невідомо скільки постраждалих.

Кількість постраждалих на даний момент невідома.

Оновлено о 11.14. Внаслідок обвалу перону на залізничній станції Вишгородська постраждали близько 40 осіб. Про це повідомляє "5 канал" із посиланням на очевидця подій.

"Потяг підійшов до станцій, і саме в цей час обвалилась частина перону. В цей обвал попадали і люди, які були на пероні, і які виходили з вагонів. Машиніст обвалу не помітив, зачинив двері і поїхав далі. Близько 40 чоловік могли провалитися", - йдеться в повідомленні.

11.45. Додано ВІДЕО



«На станції міської електрички обвалилася платформа під вагою 20-ти чоловік. Точніше, з електрички, яка прибула від ст.Зеніт, навпроти другого вагона, чоловік вагою близько 120 кг перестрибував через зазор між платформою і сходами вагона. Його вага тіла послужив каталізатором обвалу платформи . Близько 20-ти чоловік виявилися нижче рівня платформи. Ніхто не постраждав фізично, але жінки були в стані шоку. Відео коротке, оскільки ми спочатку дістали більшість тих, що провалилися. Решта вилізли самі, прямо в електричку (sic!) як челябінці ...», написав автор відео Юрій Арготянік.

comments powered by HyperComments