У Балаклаві перекинувся бензовоз і розчавив легковик з людьми (ФОТО, ВІДЕО)

Середа, 10 квітня 2013, 13:17
Вчора по обіді у Балаклавському районі Севастополя сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода: тут легковик у буквальному сенсі слова розчавила багатотонна вантажівка. У людей, які їхали у легковій машині, вижити не було жодного шансу.
дтп

Про це повідомили у прес-службі ДАІ у місті Севастополі.

«9 квітня, о 12 годині 20 хвилин, в Балаклаві на вулиці Новікова сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинули 2 людини», – розповів начальник сектору по зв'язкам з громадськістю ДАІ Севастополя Віталій Боровик.

Зі слів даішників, водій автомобіля «МАЗ» з напівпричепом під час затяжного спуску допустив перегрів гальм, після чого не зміг вірно вибрати безпечну швидкість. На правому заокругленні дороги вантажівка виїхала на смугу зустрічного руху, де перекинулася на легковик «Шевроле Авео».

«Внаслідок ДТП водій та пасажир легкового авто «Шевроле Авео» загинули на місці пригоди», – зазначили у прес-службі.

За повідомленням прес-центру Держслужби з надзвичайних ситуацій, вантажівка перевозила будівельний синтетичний матеріал. Внаслідок аварії стався витік цієї рідини.

«Цю ділянку дороги рятувальники також посипали гравієм і деревною стружкою, щоб уникнути розповсюдження на інші ділянки дороги», – повідомили надзвичайники.

Постраждалого внаслідок аварії водія бензовозу передали кареті швидкої допомоги. З легкового автомобіля вилучили двох загиблих – подружжя з Балаклави.

comments powered by HyperComments