ДТП на Вінниччині: автобус з 25 пасажирами скотився до урвища

Понеділок, 15 квітня 2013, 12:49
Вночі біля села Райгород Немирівського району скотився в урвище двоповерховий пасажирський автобус «Мерседес».
дтп

Це сталося на 459-му кілометрі автошляху «Львів-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка». Водій віз 25 пасажирів з Дніпропетровська, які відпочили у Карпатах.

«Там якраз така дорога, що автобус піднімався вгору. Водій переїхав на зустрічну смугу і вдарився у відбійні стовпчики. Він не зміг викрутити руля і скотився в урвище з 20-метрової висоти, – каже сільський голова Віталій Олійник. – Дорога там хороша , хоч яйцем коти. Восени капітальний ремонт зробили. Є версія, що водій заснув за кермом».

На місце за десять хвилин приїхали працівники ДАІ. З двох районів приїхали шість «швидких». 20 пасажирів та двох водіїв відвезли до райлікарень Немирова та Гайсина з різними травмами. Життю постраждалим нічого не загрожує. Ніхто не загинув.

«До нас привезли 15 чоловік. Але поклали дев'ятеро. Четверо — середньої важкості. Всі інші просто чекають, коли поїдуть додому. Ще п'ятьох доставили до Гайсинської районної лікарні» — каже головний лікар Немирівської райлікарні Олександр Конотоп.

Хто не потребує огляду лікарів, поїдуть додому. Це питання вирішив перевізник приватної фірми «Євробус», якій належав розбитий автобус.

По факту ДТП міліція відкрила кримінальне провадження за порушення правил дорожнього руху та експлуатації автобусу водіями.
 

comments powered by HyperComments