Через самогубцю столичне метро зупинилось у "годину пік" на 40 хвилин

Понеділок, 17 червня 2013, 12:33
Пасажира столичного метро, який потрапив на колії, врятувати не вдалося.
Через самогубцю столичне метро зупинилось у "годину пік" на 40 хвилин

Про це повідомила речник київського метрополітену Наталя Шумак. «Чому пасажир опинився на коліях, наразі з'ясовує міліція. Можемо сказати, що це був чоловік. За попередньою інформацією та за свідченням деяких очевидців — це була спроба самогубства», – розповіла Шумак.

Нагадаємо, сьогодні вранці на «Святошино-Броварській лінії» зупинився рух потягів. У прес-службі метрополітену повідомили, що о 8:11 на колії станції метро «Шулявська» упала людина. Персонал станції вжив заходів, намагаючись дістати потерпілого: була відімкнена контактна рейка. Щоб уникнути повної зупинки гілки метро, був організований круговий рух поїздів від станцій «Лісова»-«Вокзальна» та від станцій «Академмістечко» - «Святошино».

«О 8:51 пасажира дістали з колій. На жаль, врятувати його не вдалося. Рух потягів на «червоній гілці» вже відновлено», – зауважила прес-секретар метрополітену.

Цей інцидент стався саме у годину пік, коли більшість киян їде на роботу.

«Їхав від «Арсенальної» до «Хрещатика» десь з півгодини. Зупинялися 3 рази, стояли по 10 хвилин. Було надзвичайно душно, з усіх текло неймовірно. Дякуючи безкоштовній пресі, можна було хоч якось поганяти повітря. Машиніст закликав зберігати спокій, але від цього легше не ставало», – розповів пасажир, якому «пощастило» їхати метро у той час.

 

comments powered by HyperComments