У Севастополі гастарбайтери хотіли зробити пиріжки з убитого пенсіонера

Вівторок, 30 липня 2013, 12:33
Севастопольські міліціонери розкрили вбивство колишнього архітектора. Як розповіли в міському управлінні міліції, чоловік став жертвою іноземців, які приїхали на заробітки.
самса

«До міліції надійшла інформація про те, що на території однієї з ділянок садового товариства в Ленінському районі вбили чоловіка. У ході оперативно-розшукових заходів оперативники знайшли тіло чоловіка на ділянці, на якій він проживав. Зловмисники вбили і закопали його в саду. На тілі потерпілого були виявлені численні ножові поранення. Загиблим виявився 66-річний пенсіонер, який раніше працював архітектором. Чоловік орендував домоволодіння на дачній ділянці», – повідомили в міліції Севастополя.

Незабаром міліціонери встановили, що на тій дачній ділянці, де жив загиблий, виготовляли тандирні самсу (своєрідний варіант пиріжків з м'ясом) кілька громадян іноземної держави.

«В один із днів потерпілий розпивав спиртні напої з 20-річним виробником самси. Між чоловіками почалася сварка, і хлопець схопився за ніж. Він убив пенсіонера, а щоб сховати тіло, запросив ще двох своїх співвітчизників. Зловмисники закопали вбитого в саду. Забрали його речі: комп'ютер та іншу оргтехніку, яку хотіли продати, і намагалися заволодіти автомобілем убитої ними людини», – пояснили міліціонери.

Найбільш шокуючим фактом для оперативників стало те, що тіло вбитого чоловіка зловмисники начебто хотіли використовувати як сировину для виготовлення тандирної самси. Зараз вбивця заарештований, а щодо його подільників проводяться слідчі дії.

comments powered by HyperComments