Міліція знайшла слід пістолета, з якого розстріляли харківського бізнесмена

Понеділок, 5 серпня 2013, 11:54
Стали відомі нові подробиці вбивства бізнесмена у Харкові.
ярослав бисага

У  Харкові поховали генерального директора компанії «Омега-Автопоставка» Ярослава Бисагу, якого  вбили в центрі міста пізно ввечері 1 серпня. Смерть 42-річного бізнесмена наздогнала в ресторані «Охотный двор». Бізнесмен не дожив два тижні до свого сорок третього дня народження. За даними джерела «Вістей» в УВС, він був застрелений з пістолета «Форт», який був викрадений в Запоріжжі два роки тому.

Зухвале, в стилі дев'яностих, вбивство сталося близько парку імені Горького, де Ярослав Бисага відпочивав у четвер ввечері: за одними даними, з дівчиною, за іншими – з діловим партнером. У той час у ресторані відвідувачів практично не було. Зробивши три постріли в спину (всі – в область серця), злочинець кинув знаряддя вбивства на місці злочину і зник. Як повідомило «Вістям» джерело в правоохоронних органах, в бізнесмена стріляли з пістолета «Форт» для стрільби гумовими кулями, переробленого під бойові (зброя українського виробництва, з глушником).

За даними джерела, знаряддя було зареєстровано в Запоріжжі, де потім і зникло, про що власник написав заяву до міліції. Вбивцю правоохоронцям знайти до цих пір не вдалося. «Вбивця був явно професіонал, і злочин було сплановано заздалегідь. Там прекрасне місце для відходу: хороша дорожня розв'язка і парк», – вважає джерело. Розслідуванням резонансного злочину займається Управління по боротьбі з організованою злочинністю. Контроль за розслідуванням здійснює прокуратура Харківської області.

Відомо, що Ярослав Бисага – співзасновник найбільшої національної компанії з продажу запасних частин, шин і масел для автомобілів. За нашими даними, оборот компанії за минулий рік склав близько двох мільярдів гривень. Ярослав Бисага некорінний харків'янин: він з м. Мукачеве (Закарпаття), закінчив ХАІ, після чого організував з приятелем стабільний бізнес. За словами колег вбитого, він був людиною спокійною і порядною. Вчора бізнесмена поховали на закритому меморіальному комплексі «Слобожанський», у нього залишилися дружина  і  13-річна донька.

comments powered by HyperComments