Жахливе ДТП у Хмельницькій області: загинуло 9 осіб

Вівторок, 20 серпня 2013, 11:57
20 серпня о 4 годині ранку на 209-му км автодороги «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка» зіткнулися вантажний автомобіль МАЗ-551608 з причепом та мікроавтобус Volkswagen LT-35.
Жахливе ДТП у Хмельницькій області: загинуло 9 осіб

Як повідомляє прес-служба ДСНС у Хмельницькій області, у результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули дев'ять чоловік (водій та восьмеро пасажирів мікроавтобуса) та одна особа постраждала (водій вантажівки).

Усі загиблі з Тернопільської області. Люди їхали до Хмельницького на речовий ринок, щоб скупитися перед навчальним роком. Автомобіль належить одній з тернопільських фірм. 29-річний водій - мешканець Волочиська.

По факту ДТП порушено кримінальне провадження за статтею 286 ч. 3 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) КК України. Санкція статті передбачає покарання від 7 до 12 років ув'язнення.

За попередніми даними, винуватцем аварії є водій МАЗ-551608. Зараз він із закритою черепно-мозковою травмою, сторонніми тілами в оці, травмою грудної клітини, забоєм головного мозку і внутрішнім крововиливом перебуває у Волочиській ЦРЛ.

Рятувальники досі працюють на місці ДТП. Вони розпилюють мікроавтобус, витягуючи звідти тіла загиблих.

comments powered by HyperComments