Напад на помічника нардепа в Харкові: коментар міліції

П'ятниця, 13 вересня 2013, 12:03
Харківські міліціонери обіцяють з'ясувати всі подробиці нападу на помічника нардепа Сергія Пашинського Анатолія Ряснянського.
Напад на помічника нардепа в Харкові: коментар міліції

Як повідомили в ЦГЗ ГУМВС Укріани в Харківській області, 12 вересня до міліції звернувся 46-річний харків'янин, помічник-консультант Народного депутата України, який повідомив про те, що біля будинку по вулиці Дизельна на нього напав невідомий чоловік і намагався вдарити металевою палицею.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Комінтернівського райвідділу міліції. На місці події був виявлений і вилучений металевий предмет.

Дана подія занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину ч.1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

На даний працівниками міліції встановлюються всі обставини події.

Як повідомили в прес-службі ВО «Батьківщина», двоє невідомих осіб міцної статури напали на Анатолія Ряснянського, коли він виходив з під'їзду. У одного з нападників у руках був металевий прут.

«Помічнику нардепа вдалося вирвати з рук нападника монтировку. Після цього невідомі почали тікати», – зазначає прес-служба.

Це далеко не перший випадок кримінального характеру, коли Ряснянський опиняється в центрі уваги. Перед виборами він був помічником кандидата в нардепи Андрія Ільгова і, будучи в цьому статусі, побився в маршрутці.

Саме Ряснянський повідомляв про викрадення Ільгова, коли той зникнув на кілька днів. 

Крім того, біля будівлі Апеляційного суду, перебуваючи за кермом мобільної приймальні одного з депутатів, Ряснянський став учасником ДТП.

comments powered by HyperComments