У Києві сталася масова ДТП: зіткнулися відразу п'ять машин (ФОТО)

Середа, 16 жовтня 2013, 14:12
У вівторок, 15 жовтня, близько опівночі на проспекті Перемоги, недалеко від парку імені Пушкіна, сталося ДТП за участю одразу п'яти машин: двох «Фольксвагенів» - легкового та мікроавтобуса, «Хонди» Сивик, «Опеля» і «Мітцубіші».
У Києві сталася масова ДТП: зіткнулися відразу п'ять машин (ФОТО)

Про це кореспонденту ГолосUA розповіли очевидці події.

За попередніми повідомленнями, все відбувалося так: водій легкового «Фольксвагена» рухався в напрямку Святошино. Він розповів, що перед ним у швидкості почали змагатися дві машини - «Рендж Ровер» і Газ-21. Йшов дощ, і це заняття скінчилося тим, що одна з машин створила аварійну ситуацію перед «німцем».

Його водій змушений був загальмувати, після чого машину кинуло у відбійник, а потім ще сталося зіткнення з «Мітцубіші», який йшов попереду.

У цьому зіткненні ніхто не постраждав. Водії ще не встигли толком розібратися, що до чого, як у «Мітцубіші» ледь не врізався «Опель». Його водій вийшов і порадив учасникам цього ДТП увімкнути аварійну сигналізацію і виставити знак аварійної зупинки, оскільки видимість була дуже поганою.

Після короткої розмови він хотів продовжити свій шлях, однак в цей час в «Опель» на повному ходу врізалася потужна «Хонда».

А дещо пізніше, мікроавтобус «Фольксваген», який їхав у напрямку Святошино, також не зміг вчасно зорієнтуватися і зачепив по дотичній «Хонду» і «Мітцубіші», після чого зупинився неподалік попереду.

У цьому ДТП постраждали дві людини. Всі учасники аварії стверджують, що видимість була поганою, а дорога виявилася слизькою. Але чому всі водії не пристосувалися до таких погодних умов - залишається загадкою.

Розпочате розслідування цієї події.
 

comments powered by HyperComments