Одною ногою в електричці. Бабуся і дитина постраждали на залізниці

Ніна Жаровська  |  Середа, 30 жовтня 2013, 23:03
На станції Маяк, що на Південній залізниці, родина постраждала під час посадки на потяг. Двері електрички зачинились щойно 6-річна дівчинка встигла поставити ногу на сходи, і потяг одразу рушив.
Одною ногою в електричці. Бабуся і дитина постраждали на залізниці

Суботнього вечора 26 жовтня літнє подружжя та їх онучка чекали на станції Маяк електричку до міста Ізюм (Харківська область). Коли потяг прибув, дідусь підсадив дитину, але щойно вона стала на сходи як двері різко зачинились. Дівчинка лишилась назовні, а її ногу затиснуло між дверима, розповіла прес-секретар управління транспортної міліції Лариса Єрмакова.

Дідусь побіг за потягом, підтримуючи дівчинку. Бабуся, яка теж побігла за потягом, перечепилась і впала на платформі. У той час хтось із пасажирів помітив, що сталось, і зірвав стоп-кран.

Коли електричка зупинилась, усі троє потерпілих зайшли в вагон. Вже на вокзалі в Ізюмі вони звернулись до міліції. Там їм викликали «швидку допомогу».

За висновком лікарів дівчинка отримала травму мязів стегна, а бабуся - забій плеча, повідомила прес-служба управління МВС на Південній залізниці

За розкладом електрички зупиняються на станції Маяк на одну хвилину. 

Наразі міліція встановлює обставини випадку. Відповідну Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та лінійним відділом на ст. Основа і відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту). Максимальне покарання за статтею – обмеження волі строком до трьох років.

comments powered by HyperComments