У Харкові скоїли нічний напад на салон гральних автоматів

П'ятниця, 8 листопада 2013, 13:34
6 листопада в Харкові співробітники УБОЗ затримали чоловіка, який скоїв наліт на заклад, де працює лотерея.
Євролот–Україна

Про це повідомили в прес-службі УБОЗ.

1 листопада о 04.50 в міліцію звернувся менеджер «Євролот–Україна» із заявою про те, що на заклад було скоєно збройний напад.

За даним фактом слідчим Московського РВ ХМУ було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 КК України. Чоловік зайшов до приміщення ПП «Євролот–Україна» у Харкові, і, погрожуючи пістолетом, заволодів грошима з каси на суму близько 6 тис.грн. Працівник закладу викликав службу охорони за допомогою спеціальної кнопки.

Зараз підозрюваний заарештований і перебуває в СІЗО м. Харкова. Під час обшуку в його квартирі правоохоронці вилучили револьвер марки «Флобер» та набої до нього, гроші підозрюваний витратив на особисті потреби.

За попередньою інформацією, зловмисник розраховував, що заклад працює незаконно і його власники не будуть викликати міліцію.

У той же час виявилося, що «Євролот–Україна» здійснює свою діяльність на підставі договору з оператором Державної миттєвої лотереї «Фурор» – приватним акціонерним товариством «Патріот». Це підприємство є одним з трьох діючих операторів державних лотерей України і здійснює свою діяльність на підставі Ліцензії Міністерства фінансів України серія АА № 001980 від 19.06.2001 (термін дії до 26.03.2013). Апарати, які встановлені в закладі, мають назву «лотерейні термінали». За результатами експертиз вони не є ігровими автоматами і служать для придбання лотерейного квитка, а також візуалізації процесу розіграшу на екрані.

comments powered by HyperComments