Сьогодні в Харкові скоєний напад на машину інкасаторів. Є жертви (ОНОВЛЕНО)

Ніна Жаровська  |  Четвер, 28 листопада 2013, 20:52
Увечері в Харкові на вулиці Командарма Корка напали на інкасаторів, один співробітник був вбитий, ще один викрадений. Щойно знайшли і другу жертву нападу.
Сьогодні в Харкові скоєний напад на машину інкасаторів. Є жертви (ОНОВЛЕНО)

Це трапилось близько шостої години вечора. В інкасаторському автомобілі перебувало троє співробітників Державної служби охорони. За словами очевидців, нападав один чоловік, одягнений у чорному. Він був озброєний.

Від куль злочинця один із інкасаторів загинув на місці. Ще одного охоронця нападник захопив у заручники. Злочинець разом із інкасатором сів до інкасаторського автомобіля та зник з місця події, повідомив начальник обласного управління міліції Олег Демченко.

Марка інкасаторської автівки - Hyundai Tucson, колір сріблястий, державні номерні знаки:  2117-18 на синьому фоні. 

На місці події оперативно розпочали працювати десятки міліціонерів та кінологи.

За останніми повідомленнями кореспондентів з місця подій, між восьмою та девятою годинами вечора співробітники міліції знайшли поблизу Харкова викрадену інкасаторську автівку. Машина стояла на узбіччі кільцевої дороги. Її колеса були прострелені, всередині знайшли тіло викраденого міліціонера. Його було вбито.

Особливих прикмет злочинця наразі невідомо. Єдине, що встановили міліціонери - зріст нападника приблизно 1 метр 72 сантиметри, середньої тілобудови.  Він був одягнений у темний одяг, за спиною - рюкзак. 
 

Нагадаємо, що сьогоднішній напад на інкасаторів – вже п’ятий, починаючи з 2001 року. Під час попередніх чотирьох нападів було вбито дев’ять інкасаторів, ще четверо людей – інкасаторів та раптових свідків – було поранено.

 
comments powered by HyperComments