Убивство у Харкові: дружина зарізала чоловіка кухонним ножем

Четвер, 19 грудня 2013, 13:11
У Харкові в ніч на 19 грудня дружина вдарила кухонним ножем свого п'яного чоловіка. Чоловік помер до приїзду швидкої.
Убивство у Харкові: дружина зарізала чоловіка кухонним ножем

Як повідомляє ЦГЗ ГУ МВС України в Харківській області, загиблий часто пиячив і починав "з'ясовувати стосунки"  з дружиною, ображав її та  їх семирічну дитину.

Під час однієї з таких сварок 25-річна харків'янка схопила кухонний ніж і завдала чоловікові один удар в область серця. Після чого схаменувшись і зрозумівши, що накоїла, намагалася зупинити кровотечу і подзвонила в службу «103». Проте лікарі були вже безсилі, чоловік помер ще до приїзду бригади швидкої.

З місця події було вилучено речові докази, які направлено до експертно-криміналістичного центру для проведення необхідних досліджень.

«За даним фактом слідчим відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років, – розповідає в.о. начальника Фрунзенського райвідділу підполковник міліції Сергій Папков. – Затриманій відповідно до чинного законодавства надали адвоката. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу».

Правоохоронці продовжують встановлювати свідків і з'ясовувати всі обставини даної події. Слідство за даним фактом триває.
 

comments powered by HyperComments