Злочинець з Харкова ховався від міліції на столичному майдані

Четвер, 30 січня 2014, 16:38
Харківські правоохоронці спільно зі своїми київськими колегами затримали на Євромайдані молоду людину, яка поранила ножем літнього родича.
Злочинець з Харкова ховався від міліції на столичному майдані

Як повідомляє ЦГЗ ГУМВС України в Харківській області, на початку року з численними ножовими пораненнями був госпіталізований  51-річний житель Київського району Харкова.

Слідством було встановлено, що поранення чоловікові завдав його 25- річний племінник, який ніде не працював, не мав постійного місця проживання і неодноразово був судимий за крадіжки та грабежі.

«Того дня хлопець через вікно намагався проникнути в будинок, де живе його бабуся, щоб вкрасти гроші. Коли дядько намагався перешкодити вчиненню злочину, племінник вихопив ніж, вдарив кілька разів родича в спину і живіт,  і зник у невідомому напрямку», – розповів заступник начальника ГУ МВС України в Харківській області – начальник кримінальної міліції полковник міліції Ігор Сенчук.

Правоохоронці ретельно відпрацювали коло його знайомих, у всі регіони України були направлені орієнтування на розшук і затримання зловмисника. Пошуки підозрюваного тривали близько двох тижнів. І врешті-решт копітка робота правоохоронців дала свої результати.

Затриманий уже доставлений до Харкова і зараз дає свідчення слідчим органам.

За вказаним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

comments powered by HyperComments