Постачальника секс-рабинь до Росії затримали на харківському вокзалі. Нові подробиці

Понеділок, 3 лютого 2014, 14:16
Російський злочинець налагодив "канал постачання" жінок з України до Росії для занять проституцією.
Постачальника секс-рабинь до Росії затримали на харківському вокзалі. Нові подробиці

Зловмисника затримали на харківському вокзалі. За інформацією ЦГЗ ГУ МВС України в Харківській області, 30-річний росіянин активізувався в Харкові на початку січня. Він і два його спільника, за допомогою соціальних мереж в Інтернеті, заманювали молодих жінок до занять проституцією.

Працівники міліції встановили, що в середині січня в приміщенні одного з харківських готелів чоловік завербував двох дівчат, 26 і 27 років, для виїзду в Російську Федерацію для подальшої сексуальної експлуатації.

У наступну партію могли потрапити 23-річна та 25-річна харків'янки, яких він також умовив підзаробити в сусідній державі начебто "моделями".

«При спробі переправити дівчат до Росії підозрюваний був затриманий співробітниками міліції в приміщенні Південного вокзалу», – розповідає заступник начальника облуправління міліції Ігор Сенчук.

У зловмисника при собі  знайшли квитки, зареєстровані на імена дівчат.

До речі, чоловік має багате кримінальне минуле. Він раніше був неодноразово судимий на території Російської Федерації за організацію наркопритону, згвалтування та грабежі.

Наразі зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, про що повідомлено в консульство Російської Федерації в Харкові.

Зазначені факти внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Цього разу житель сусідньої держави може потрапити за грати на 12 років.
 

comments powered by HyperComments