Син ще одного депутата-регіонала загинув в ДТП. Друзі вважають – його могли вбити

Микола Кузнецов  |  Понеділок, 27 липня 2009, 11:09
Син депутата від Партії регіонів Володимира Сивковича Віктор загинув в ДТП. Колеги і друзі Сивковича-старшого не виключають, що смерть його сина Віктора в автокатастрофі невипадкова.
Смерть сина депутата не була випадковістю?

Як пише «Магнолія», 25 липня о 23:15 в Києві на вулиці Фрунзе Лексус, який їхав з Петрівки у бік вулиці Олени Теліги, врізався в стовп.

«Від удару машина вибухнула і загорілася. Автомобіль згорів повністю ще до приїзду пожежників. 25-річний хлопець загинув. Попередня причина аварії – значне перевищення швидкості», – говориться в повідомленні.

Співчуття депутату Сивковичу з приводу загибелі сина виразив президент Віктор Ющенко.

«З глибоким жалем сприйняв звістку про трагічну загибель в автомобільній катастрофі вашого сина Віктора», – говориться в телеграмі Ющенка.

Як пише «Сегодня», один з друзів, що добре знав загиблого, говорить, що «Лексус» – достатньо надійна машина, оснащена спеціальною протипожежною системою, що запобігає спалаху бензобака, тому він не виключив «умисний характер ДТП» – наприклад, як «акт мести батьку Віктора за активну політичну діяльність». Володимир Сивкович очолював тимчасові комісії з розслідування отруєння Віктора Ющенка і інших резонансних подій.

Так само вважає і народний депутат від ПР Валерій Бондик.

«У «Лексусах» спеціальний бак, який не вибухає. Тут же, наскільки я знаю, автомобіль спочатку вибухнув, а потім згорів. Можливо, був підпил шлангу. Все повинна показати експертиза. «Лексуси» не горять», – сказав він.

Як відзначає газета, особу Віктора вдалося встановити тільки на другу годину ночі – тіло було сильно пошкоджене вогнем. Згоріли і документи, до того ж авто, заявляють в правоохоронних органах, було зареєстроване на іншу людину. Втім, пише видання, говорять, що це був «Лексус», на якому раніше їздив Сивкович-старший.

Як повідомив його прес-секретар Єгор Чечерінда, Віктор не був одружений і працював в департаменті виконавчої служби Мінюсту. Посаду Чечерінді назвати важко, в списку керівних працівників на сайті департаменту Віктор Сивковіч не значиться. У нього є 27-річний брат Олександр.

Нагадаємо, в ніч на 15 червня загинув в ДТП молодший син народного депутата від ПР Ганни Герман Роман.

Водій вантажівки, що зіткнулася з автомобілем, в якому їхав син Ганни Герман, відмовляється говорити про аварію.
 

comments powered by HyperComments