Пограбували регіонала Лавриновича. Підозрюють когось зі своїх

Микола Кузнецов  |  Вівторок, 28 липня 2009, 12:10
23 липня, в четвер в заміський будинок першого віце-спікера українського парламенту Олександра Лавриновича в Плютах Обухівського району увірвалися невідомі, зв'язали сторожа і винесли «мішок» грошей і зброю.
Грабижникам було відомо про велику суму в будинку Олександра Лавриновича.

У дворі працював садівник, який у відсутність господарів ще й вартував садибу. Злочинці зв'язали цього робочого і приступили до огляду триповерхового будинку. Після нетривалих пошуків вони виявили броньований сейф і вирізали його.

У міліції повідомили, що викрадено іменний пістолет регіонала і ще деякі цінності. Втім, як виявилось, злочинців насправді цікавила не дрібнота і не зброя.

Видання «Україна молода» заявила, що з власних джерел в правоохоронних органах дізналася: з сейфа зникла ще й велика сума готівки, яку Лавринович напередодні зняв зі свого депозитного рахунку.

«Той факт, що зловмисники були добре поінформовані про наявність «мішка» грошей в будинку першого заступника спікера парламенту і про слабкість охорони, а саме пограбування було добре організоване в стислі терміни, змушує розглядати версію про скоєння злочину по наведенню когось з наближених осіб високопоставленого політика», – пише «Фокус».
 



Нагадаэмо, 5 грудня минулого року в під'їзді власного будинку двоє невідомих побили і пограбували начальника Головного управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій України в місті Києві, Віктора Босака.

 

comments powered by HyperComments