Приватбанк у вогні: вночі у Харкові знову палили банкомати

Середа, 23 квітня 2014, 14:25
У ніч на 23 квітня в Харкові сталася пожежа у двох відділеннях «Приватбанку».
Приватбанк у вогні: вночі у Харкові знову палили банкомати
За інформацією помічника начальника облуправління ДСНС Ігоря Лупандіна, близько двох годин ночі рятувальники виїхали до відділення банку на Полтавському шляху, 53/55. Тут горіло два банкомати. Вогонь вдалося згасити протягом декількох хвилин.

О третій годині ночі на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у відділенні банку по вулиці Дерев'янка, 7. Там горіли фасад і банкомат. З вогнем рятувальники також впоралися за кілька хвилин.

Як повідомляють в прес-службі облуправління міліції, за вказаними фактами відкрито кримінальні провадження за ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

Досудове розслідування веде слідче управління ГУМВС України в Харківській області.

Нагадаємо, що напади на банкомати «Приватбанку» почалися в кінці березня. У період з 28 по 31 березня невідомі підпалили шість банкоматів – два на Олексіївці, один по вулиці Гвардійців Широнінців, два на Московському проспекті і один на вулиці Героїв Праці.
 
А 16 квітня в Харкові співробітникам міліції надійшло повідомлення про замінування банкоматів «Приватбанку» на вулицях Дерев'янка та Гвардійців Широнінців. За будь-яку інформацію, яка допомогла б затримати хуліганів, банк оголосив грошову винагороду в розмірі 100 тисяч гривень.

20 квітня за підозрою в серії знищень банкоматів правоохоронці затримали координатора проросійського руху в Харкові Костянтина Долгова і його товаришів.

Повідомлення про псування майна «Приватбанку» на Сході України з'являються регулярно.
comments powered by HyperComments