У міліції розповіли, скільки Долгов витратив на підпали банкоматів Коломойського

Четвер, 24 квітня 2014, 15:53
Політтехнолога і одного з лідерів проросійських мітингів в Харкові підозрюють в організації підпалів банкоматів Приватбанку.
У міліції розповіли, скільки Долгов витратив на підпали банкоматів Коломойського
За словами начальника облуправління міліції Анатолія Дмитрієва, в одне кримінальне провадження об'єднали 11 випадків підпалу банкоматів.

Зараз затримані чотири людини, яких підозрюють у трьох випадках підпалів банкоматів. Затримані чотири людини: організатор, посередник і виконавці.

Долгова підозрюють саме в організації підпалів банкоматів.

Дмитрієв озвучив, що на організацію злочину Боргів витратив 1100 доларів.

Крім того, в ході обшуку у Долгова в квартирі виявили вогнепальну зброю.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді двох місяців утримання під вартою або заставу на суму 609 тис. гривень.
 
Нагадаємо, що напади на банкомати «Приватбанку» почалися в кінці березня. У період з 28 по 31 березня невідомі підпалили шість банкоматів – два на Олексіївці, один по вулиці Гвардійців Широнінців, два на Московському проспекті і один на вулиці Героїв Праці.

А 16 квітня в Харкові співробітникам міліції надійшло повідомлення про замінування банкоматів «Приватбанку» на вулицях Дерев'янка та Гвардійців Широнінців. За будь-яку інформацію, яка допомогла б затримати хуліганів, банк оголосив грошову винагороду в розмірі 100 тисяч гривень.

20 квітня за підозрою в серії знищень банкоматів правоохоронці затримали координатора проросійського руху в Харкові Костянтина Долгова і його товаришів.

У ніч на 23 квітня в Харкові сталася пожежа ще у двох відділеннях «Приватбанку».

 

comments powered by HyperComments