У Харкові розмалювали стелу в сквері «Дружба» (ФОТО)

Четвер, 15 травня 2014, 16:40
В сквері Дружби на Московському проспекті пошкодили стелу. Її вандали розмалювали.
У Харкові розмалювали стелу в сквері «Дружба» (ФОТО)

Як повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін, стелу розмалювали вночі. Невідомі пошкодили плівку, якою оббитий пам'ятний знак, і його декоративне обрамлення. Вандали окропили стелу червоною фарбою, зафарбували слово «дружба» і написали на ній нецензурні слова. Віктор Кітанін зазначив, що стелу намагатимуться відновити протягом тижня.

«Тільки три роки тому ми закінчили капітальний ремонт стели, але в черговий раз стався акт вандалізму. Я звертаюся до харків'ян і гостей міста з проханням зберегти історію нашого міста, якою не повинна стосуватися політика. Відновлення стели вимагає матеріальних витрат і людських ресурсів. Сьогодні наше місто стає європейським, він перетворюється, і кожен повинен внести внесок у його розвиток. Думаю, якщо всі батьки скажуть своїм дітям, що місто не повинен руйнуватися, - ситуація зміниться на краще», - звернувся до харків'ян Віктор Кітанін.

Нагадаємо, вночі з 5 на 6 травня невідомі розписали гаслами монумент незалежності «Україна, що Летить – Ніка на кулі», встановлений на площі Конституції в Харкові.

comments powered by HyperComments