Труп у приватному секторі Харкова. Міліція вже затримала вбивць

Середа, 18 червня 2014, 14:07
Кілька днів тому у дворі будинку в Жовтневому районі Харкова знайшли труп чоловіка віком 35-40 років з явними ознаками насильницької смерті.
Труп у приватному секторі Харкова. Міліція вже затримала вбивць

Прибулі на місце правоохоронці побачили жахливу картину: тіло чоловіка лежало на землі під купою сміття і ганчірок, повідомляють у прес-службі облуправління міліції.

«На голові і тілі потерпілого були явно помітні численні забиття, синці і садна. З місця скоєння злочину були вилучені речові докази, які передані на дослідження», – розповів начальник Жовтневого райвідділу Сергій Мелешев.

В результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів оперативники затримали двох раніше судимих харків'ян 24 і 34 років, які підозрюються у скоєнні вбивства.

Слідство встановило, що в той вечір чоловіки знаходилися разом в будинку. Почувши гуркіт, вони підійшли до вікна і побачили невідомого, який намагався проникнути в середину. Тоді чоловіка повалили непроханого гостя на землю і стали бити ногами по голові. Коли той перестав подавати ознаки життя, спільники прикрили тіло старим килимом і ганчірками, які валялися у дворі будинку, і зникли з місця злочину.

За фактом дтп відкрито кримінальне провадження за п.12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до п'ятнадцяти років в'язниці або довічне позбавлення волі. Затриманим оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Щодо чоловіків обрано запобіжний захід – взяття під варту.

Слідчі дії тривають.

comments powered by HyperComments