Авіакатастрофа під Харковом: загинули троє

Ніна Жаровська  |  Неділя, 22 червня 2014, 23:34
Гелікоптер МІ-8, який вилетів із Чернігівської області вранці 21 червня, зник із радарів в районі селища Васищеве, що на Харківщині. У пошуках було задіяно півтисячі людей. Уламки гелікоптера знайшли сьогодні. Весь екіпаж загинув.
Авіакатастрофа під Харковом:  загинули троє

Вранці 21 червня гелікоптер МІ-8, який належить Державній службі з надзвичайних ситуацій, покинув Ніжинський аеродром. Цей авіатранспорт виконував раніше завдання в зоні анти терористичної операції, повідомив губернатор Харківської області Ігор Балута.

Гвинтокрил прямував до Чугуївського аеродрому, проте до кінцевого пункту так і не дістався. О 9.55 він востаннє вийшов на зв'язок і зник з радарів. На той момент авіатранспорт знаходився поблизу селища Василеве Харківської області.

Пошуки тривали гвинт окрила тривали майже добу.

«Пошук повітряного судна здійснювали працівники Головного управління МВС в Харківської області, УСБУ, районні державні адміністрацій, солдати в/ч Міністерства оборони України, управління лісового та мисливського господарства, прикордонна служба. Всього було задіяно 39 одиниць повітряної та наземної техніки, майже 500 людей», - повідомляє пресс-служба МВС.

Розшук ускладнювали погодні умови. Уламки гелікоптеру було знайдено сьогодні вранці у лісосмузі біля селища Лазунівка Зміївського району. Усі троє членів екіпажу загинули.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 статті 276 Кримінального кодексу України – «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту».

comments powered by HyperComments