Біженець зі Слов'янська насмерть забив жителя Мерефи, який надав йому притулок

Середа, 9 липня 2014, 16:47
Біженець зі Слов'янська по-звірячому вбив 54-річного жителя Мерефи, у якого винаймав житло.
Біженець зі Слов'янська насмерть забив жителя Мерефи, який надав йому притулок
Як повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Харківській області, вбивця сам викликав правоохоронців і завив, що виявив господаря мертвим. За яких обставин помер останній, чоловік нічого пояснити не зміг.

Між тим докази, зібрані на місці злочину, викрили у вбивстві самого квартиранта. Підозрюваний зізнався у скоєнні злочину і розповів правоохоронцям подробиці вбивства.

За словами чоловіка, разом з господарем будинку вони вживали спиртні напої. Під час застілля посварилися, через час сварка переросла в бійку. Розлючена квартирант сильно побив господаря, і, замість того, щоб викликати швидку допомогу, перетягнув потерпілого на диван, а сам пішов спати.

Затриманий зізнався слідчим, що не хотів вбивати людину і навіть не міг припустити, чим для нього може обернутися звичайна побутова сварка.

За даним фактом слідчими органами проводиться досудове розслідування за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 10 років.
comments powered by HyperComments