У Харкові відловили кілька десятків повій (ВІДЕО)

Понеділок, 11 серпня 2014, 14:46
Харківська міліція провела рейд по вулицях міста. Правоохоронці ловили жінок-представниць найдавнішої професії.
У Харкові відловили кілька десятків повій (ВІДЕО)
Під час рейдів працівники міліції затримали 34 жінки у віці від 18 до 40 років. «Стаж роботи» жриць кохання становить від одного місяця до кількох років.

Причини, які вивели дівчат «на панель»: бідність, відчайдушна необхідність підтримувати сім'ю і наркоманія.

Проституція для жінок – це остання надія заробити.

Принаймні, саме так вони заявляли в міліцію.

"Майже всі жінки при спілкуванні з правоохоронцями розповідають сумні історії про те, що їх змусили займатися проституцією скрутні життєві обставини", - зазначив заступник начальника ГУМВС України в Харківській області - начальник кримінальної міліції полковник міліції Юрій Гладика.

За його словами, які б пояснення не давали «нічні метелики», чинне законодавство передбачає відповідальність за надання подібних послуг. На всіх затриманих під час рейду жінок складені адміністративні протоколи за статтею 181-1 (заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Всього з початку цього року співробітниками Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми складено понад 160 адміністративних протоколів на осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за цією статтею.

comments powered by HyperComments