Перестрілка на Нових Будинках: подробиці, коментарі міліції (ФОТО)

Понеділок, 18 серпня 2014, 13:11
У неділю, 17 серпня, близько 20.00 в районі будинку № 1 по вулиці Слинько троє п'яних харків'ян поскандалили з таксистом, після чого один з них почав безладну стрілянину з карабіна.
Перестрілка на Нових Будинках: подробиці, коментарі міліції (ФОТО)

Як повідомляють у соцмережах очевидці події, було чути кілька автоматних пострілів. Нападника затримали перехожі, міліція приїхала пізніше.

«Було 6-7 пострілів (не черги). Спочатку 5-6, потім через час ще 1-2. Не експерт, але на мій погляд постріли не АКМ. Потім були поодинокі сирени. Натовпи втікачів з бульвару не помітив», – написав користувач Харьковфоруму Tom Sawyer.

У ЦГЗ МВС України в Харківській області підтвердили, що сварка між двома чоловіками, які добре прийняли на груди, і таксистами розгорілася на Салтівці, а потім продовжилася на вулиці Слинька. Із-за чого саме вони посварилися – з'ясовується.

Як повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Харківській області, оперативники, які приїхали на місце події, з допомогою харків'ян затримали правопорушників.

У скоєнні хуліганських дій викрито трьох чоловіків – 42, 48 та 55 років. У ході слідчих дій встановлено, що зброя, з якої здійснювалися постріли, належить одному із затриманих.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, що карається до 7 років позбавлення волі.

В результаті інциденту ніхто не постраждав. З місця події вилучено речові докази.

ФОТО ХАРЬКОВ. 1-я столица, ГУ МВС України в Харківській області

comments powered by HyperComments