У Харкові орудує банда, яка викрадає елітні автомобілі

Четвер, 16 жовтня 2014, 11:17
Викрадачі звертають увагу тільки на дорогі іномарки. За інформацією ГУМВДУ в Харківській області, співробітники УБОЗ отримали інформацію про те, що троє жителів сусідньої області промишляють викраденням елітних іномарок. За даними правоохоронців, злочинці причетні до викрадення десятків автомобілів, і вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, а кількість угрупування - мінімум три людини. Повідомляє сайт «057».
У Харкові орудує банда, яка викрадає елітні автомобілі

 

"Враховуючи усю наявну інформацію, співробітниками міжнародного відділу УБОЗ Харківської області було ухвалено рішення про проведення оперативних заходів з використанням спеціального автомобіля, - розповідає старший з особливих доручень УБОЗ оперуповноваженого ГУМВД України в Харківськійобласті Яна Морозова. - Він заздалегідь був обладнаний пристроями, за допомогою яких можна відстежувати всі переміщення авто у разі викрадення".

Також, міліціонери звернули увагу, що викрадення відбуваються на автостоянках, поблизу від великих торгових центрів Харкова.

Днями було зафіксовано викрадення автомобіля БМВ Х-6, який належить харків'янинові. Працівники УБОЗ кинулися в гонитву за викрадачем. Виїхавши за місто, злочинець не впорався з управлінням і вилетів в лісосмугу, кинув машину і втік.

Але всі члени угрупування вже встановлені, а їх затримання - тільки справа часу.

Викрадачам загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

comments powered by HyperComments