У Харкові активізувалися магазинні крадії

Субота, 1 листопада 2014, 10:52
З настанням холодів все частіше торговельні заклади стають жертвами недобросовісних покупців. На щастя, більшість супермаркетів та магазинів обладнані системами сигналізацій Державної служби охорони і групи затримання, які прибувають при спрацюванні сповіщувачів чи кнопок сигналізацій, оперативно реагують на правопорушення. Повідомляє Магнолія ТВ.
У Харкові активізувалися магазинні крадії

 

У магазині на проспекті Косіора один із відвідувачів прихопив банку червоної ікри і спокійно рушив до виходу. Касир помітила, як чоловік ховає товар до кишені, і негайно натиснула кнопку екстреного виклику міліції. Через чотири хвилини бійці Державної служби охорони зупинили 40-річного харків’янина, який зізнався у скоєному і покірно поїхав із правоохоронцями до Орджонікідзевського райвідділу міліції.

Двоє молодиків вирішили безкоштовно «зігрітися» краденим алкоголем і рушили у супермаркет на проспекті Гагаріна. Доки один горе-клієнт відволікав персонал безглуздими запитаннями, його молодший спільник ховав під верхній одяг три пляшки горілки. Адміністратор розкусив злочинну схему і натиснув брелок тривожної сигналізації. По прибуттю держохоронців чоловіки завзято доводили, що прийшли до торговельного закладу з оковитою і просто забули її залишити у камері схову. Але камери відеоспостереження свідчили не на їх користь, тож оперативники Червонозаводського районного відділу міліції наразі проводять щодо затриманих харків’ян всі необхідні слідчі дії.

Спокусився на алкоголь і 46-річний безробітний чоловік. Пляшка віскі під ременем, незворушний погляд, впевнена хода – ідеальний план зіпсували пильні касири, «тривожка» і співробітники ДСО, які вже чекали крадія на виході із торгівельної зали. Сперечатися з вартовими правопорядку затриманий не став і добровільно сів до міліцейського авто.

 

comments powered by HyperComments