У Харківській області затримали учасників злочинного угрупування

Четвер, 6 листопада 2014, 17:36
У четвер, 6 листопада у Балаклійському районі Харківщини було затримано троє учасників організованого злочинного угрупування, які займалися обкраданням ремонтно-транспортного заводу. Повідомляє сайт My Kharkov.info.

Як повідомили в прес-службі головного Управління МВС в Харківській області, троє місцевих жителів упродовж декількох місяців здійснювали крадіжки з підприємства в одному з селищ Харківщини. Зокрема, учасники ОПГ крали колеса, а також мідні і металеві вироби.

Усі троє ніде не працюють, а двоє з них вже мали проблеми із законом.

Метою наживи злочинців стали металеві вироби на ремонтно-транспортному підприємстві в селищі Савинці. Безпосередньо в саму будівлю вони пробиралися в темний час доби, заздалегідь вибивши вікно в одному з ангарів. Перший раз на "справу" вони пішли удвох. Тоді злочинці змогли викрасти два колеса з автомобіля, електромотор і мідний кабель. Але на цьому вони вирішили не зупинятися, і вирішили притягнути ще одного знайомого. Втрьох вони проникли вночі в одне з приміщень підприємства і викрали 8 шин до автомобіля, а також металеві вироби загальною вагою близько 600 кг", - повідомили в пресс-службі.

comments powered by HyperComments