Затриманий харківянин, який підривав банкомати

Субота, 8 листопада 2014, 20:38
У скоюванні злочинів співробітники відділу боротьби з міжнародними організованими злочинними группами викрили 30-річного раніше судимого харків'янина, повідомили в прес-службі ГУ МВДУ в Харківській області. Повідомляє сайт АТН.
Затриманий харківянин, який підривав банкомати

Останнім часом в Харкові почастішали випадки ушкоджень банкоматів, розташованих в житлових і промислових об'єктах, - розповів начальник УБОЗ ГУМВД України в області полковник міліції Володимир Колесник.- Частіше зловмисники використовували саморобні вибухові пристрої. Головний мотив скоювання цих злочинів - розкрадання грошових коштів з пошкоджених банкоматів.

За останні три місяці органами міліції було зареєстровано 2 таких зухвалих  злочини: в продуктовому магазині в Харкові, а також в Золочівській районній лікарні. В результаті протизаконних дій банківським установам завданий значний матеріальний збиток. У цілому зловмисники викрали більше 500 тисяч гривень.

За фактами подій слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 3 ст.185 (крадіжка), ч. 2 ст. 194. (умисне знищенняабо ушкодження майна) Кримінальні кодекси України.

В ході роботи з розкриття вказаних злочинів співробітники відділу боротьби з міжнародними ОПГУБОЗ України в Харківській області вишли на слід 30-річного раніше судимого жителя Харківської області, який, за оперативною інформацією, діяв у складі злочинної групи, - відзначив Володимир Колесник. – На даний момент проводяться усі необхідні слідчі дії і оперативні заходи зі встановлення всіх співучасників злочинів.

Зараз затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового втримання. Йому загрожує покарання у вигляді ув'язнення строком до 10 років.

 

comments powered by HyperComments