У Харкові судять власників маршруток, які підвозили «тітушок» для розгону пікету біля академії МВС

Середа, 10 червня 2015, 12:48
Йдеться про директора транспортного підприємства АТП «Карусель» Собчука П.П., якого звинувачують у наданні транспорту для доставки «тітушок» до будівлі Академії Внутрішніх військ в Харкові 19 лютого 2014 року.
У Харкові судять власників маршруток, які підвозили «тітушок» для розгону пікету біля академії МВС

Як пише МГ «Об'єктив» з посиланням на прес-секретаря Харківської обласної прокуратури В.Дубовик, засідання Червонозаводського суду Харкова почнеться сьогодні, 10 червня, о 16:00.

Раніше прокурор Харківської області Юрій Данильченко повідомляв, що звинувачувальний акт відносно П. Собчука був спрямований до суду 15 травня для розгляду по суті.

При цьому П.Собчук йде як співучасник Р.Добрянського, одного з активістів «Молодих регіонів», якого підозрюють в організації збору і доставки "тітушок" для розгону активістів біля Академії внутрішніх військ.

Нагадаємо, 19 лютого 2014 року харківські активісти і ультрас ФК «Металіст» блокували від'їзд курсантів Академії Внутрішніх військ в Київ для розгону київського Євромайдану.

Пікет був розігнаний невідомими у балаклавах, озброєних бітами. Під час розгону пікету постраждав журналіст телеканалу СТБ.

Довідка: Харківський перевізник ТОВ «АТП «Карусель» виконує два маршрути по місту: 67е Ст. м. «Центральний ринок» -вул. Доватора-Новоселівка (вул. Баварська) і 219 е Ст. м. «Радяньска» -вул. Власенка.

comments powered by HyperComments