Очевидці розповіли, як напали в суботу на інкасаторів у Харкові

Понеділок, 27 липня 2015, 18:01
Субота, близько 10 ранку. У цьому мікрорайоні на проспекті Тракторобудівників майже завжди багато людей - висотки, стихійний ринок, кіоски. Напад на інкасатора магазину «Посад» не пройшов непоміченим. Реалізатор одного з найближчих кіосків - Антоніна - спостерігала за розвитком подій із самого початку. Розповідає - співробітник торговельної мережі приїхав за грошима в звичайний час, один, без супроводу. І водій, і інкасатор в одній особі. Ні бронежилета, ні пістолета. Не було зброї і у двох нападників - вони навіть маски не вдягли. Інкасатора почали бити, як тільки він вийшов змагазину.
напад на інкасаторів у харкові

Антоніна, продавець кіоску

«Інкасатор сидів на колінах, а цей сидів згори, бандит або хто він там, грабіжник. Вони його били по обличчю кулаками. Потім вони його підвели до машини, хотіли ж, напевно, щоб він їм відкрив багажник, де сейф стоїть, щоб відкрити, а він не хотів, упирався. Потім чоловік йшов з собакою, вони злякалися, штовхнули інкасатора, він побіг, а вони сіли в машину і поїхали».

Сергій Дводненко, 1й заст. нач. Московського РВ

«Надалі, цей автомобіль впродовж 20-30 хвилин був знайдений за адресою Героїв Праці - 37 і на момент огляду грошові кошти вже були відсутні».

Зловмисники забрали близько 50 тисяч гривень. Міліція продовжує розшукувати злочинців, справу кваліфікували як розбій, наполягають - почерк зловмисників не схожий на попередні резонансні пограбування інкасаторів.

Сергій Дводненко, 1й заст. нач. Московського РВ

«Порівнювали попередні напади на інкасаторів і прикмети тих, хто вчинив розбій на співробітника супермаркета «Посад»... Але з причини антропометричних даних останніх - вони не підходять під опис тієї людини, яка вчинила розбій на інкасаторів. Одному на вигляд близько 45 років, невисокого зросту, щільної статури, другий -молодше, зріст вище».

Проте це вже другий випадок, коли від рук грабіжників постраждав співробітник торгової мережі «Посад». Рік тому на Нових Будинках зловмисник розстріляв інкасаторську машину, загинув представник торгової мережі і два бійці спецпідрозділи, які охороняли його.

comments powered by HyperComments