У Харкові почали стріляти прямо в супермаркетах. Одного чоловіка вбили у магазині «АТБ»

П'ятниця, 31 липня 2015, 10:45
Убивство сталося о 23.00 годині 30 липня прямо в супермаркеті «АТБ». Люди, які були у магазині, кажуть, усе було схоже на п’яні розбірки.
вбивство у супермаркеті АТБ

Сталося все так. Один невідомий чоловік зайшов до магазину «АТБ» і зненацька вистрілив у живіт людині, яка стояла біля кас. Про це повідомив журналіст Мавричев В’ячеслав, посилаючись на очевидців НП.

За його словами, стріляли один раз, яка це була за зброя - поки не зовсім ясно, після вистрілу стрілок щось проверещав і вибіг.

Дані про стрілянину в супермаркеті надійшли міліціанатам о 00.15 31 липня.

На місце трагедії прибули експерти з Червонозаводського району.  За словами Мавричева, експерти, які приїхали на місце пригоди, були обурені, що працівники АТБ ледь не знищили докази, адже намагалися замити кров і продовжувати працювати.

Чоловік, в якого вистрелили, помер прямо у кареті швидкої допомоги. Міліція вже відкрила кримінальне провадження.

Ще одна очевидиця події пише у соцмережах про те, що бачила. За її свідченням, до зали забігла людина, за ним ще одна, потім пролунав звук і на підлозі лежав чоловік у крові і тримався за живіт. Чоловік з пістолетом в руках почав цілитися в людей, які гналися за ним. Про це розповіла Надя Шостак у соцмережі Фейсбук.

У Nadiya Shostak склалося враження, що конфлікт почався на вулиці і тільки потім перемістився до супермаркету. Після вбивства  чоловік, який стріляв, побіг у напрямі магазину «Фокстрот».

comments powered by HyperComments