Хто і навіщо вбив турецького продюсера та ювеліра Еміра Шашмаза?

П'ятниця, 14 серпня 2015, 14:36
Днями у місті Харків був вбитий знаменитий у Туреччині продюсер та дизайнер ювелірних виробів Емір Шашмаз. Відомо також, що він був чоловіком турецької кінозірки.
турецький продюсер та ювелір Емір Шашмаз

Убитого турецького гостя було знайдено в помешканні в центрі Харкова. Йому перерізали горло. Передає сайт "Сегодня".

Тиждень тому Емір прибув до Харкова із Стамбулу з двома жінками. У місті його зустрів знайомий земляк. Він допоміг Еміру винайняти помешкання на вулиці Мельникова, 46.

У квартирі чоловіки посварилися, стверджують правоохоронці. Зловмисник узяв ніж та перерізав горлу турецькому продюсеру.

За словами Сергія Євлахова, слідчого з Харкова, чоловік, який вбив відомого турка, встановлений, його вже оголосили в розшук.

В орендованому помешканні, на веранді, і досі є відбитки пальців, які зняли експерти. Правоохоронці впевнені, вбивця забрав коштовності та гроші у вбитого.

Тіло загиблого пробуло в помешканні кілька діб. Зниклого родича розшукали рідні з Туреччини. Саме вони звернулися до харківського консульства.

За словами почесного консула Турецької Республіки у Харкові Володимира Білого, питання було вирішено за 3-4 дні, тіло напередодні доставлено до Стамбулу.

Кримінальне провадження відкрите за статтю "умисне вбивство". Правоохоронці обіцяють якнайшвидше знайти злочинця. Вважають, утекти з країни він не міг.

Нагадаємо, днями у Харкові вбили відомого Турецького продюсера та ювеліра Еміра Шашмаза.

 

 

 

comments powered by HyperComments