У чому винен керівник парку Горького та за що його судитимуть?

Понеділок, 17 серпня 2015, 12:19
Кримінальне провадження відкрито на директора парку Горького Дмитра Поздєєва за зловживання під час купівлі автівки. Повідомляє сайт "Статус кво".
у харкові судять поздєєва - директора парку Горького

 За рішенням Дзержинського суду, це ч.4 ст 191 ККУ. Слідство з’ясувало, що Поздєєв діяв за домовленістю  з керівником ТОВ «ГранбудУкраїна», за бюджетні гроші придбав авто спеціального призначення, вартість якого 240 тисяч гривень. Річним планом закупок парку на 2014 рік передбачалася купівля автівки за кошти місцевого бюджету перебачуваною вартістю 550 тисяч гривень.

За даними матеріалів, Поздєєв, який знав про заплановану закупку, вступив у домовленість з керівником «ГрандбудУкраїна», після чого це підприємство закупило у «Київспецтех» авто спецпризначення Ruthmann 2007 року виготовлення, ціною 240 тис.грн. Після цього спільники підробили папери про проведення робіт із вдосконалення техніки і безпідставно завищили реальну ціну авто вдвічі.

Експерти також з’ясували, що тендер був проведений з низкою порушень. Зокрема, «ГрандбудУкраїна» було допущено до участі у процедурі закупок, не дивлячись на наявність податкового боргу.

Нагадаємо, Дзержинський райсуд Харкова визначив запобіжний захід Поздєєву у вигляді домашнього арешту терміном два місяці.

                                               

 
comments powered by HyperComments