У Харкові на Салтівці ледь не вбили 22-річного студента

П'ятниця, 4 грудня 2015, 12:09
Наразі здоров’ю хлопця нічого не загрожує. Вчора цього 22-річного студента на Салтівці хотіла вбити група невідомих зі зброєю.
У Харкові на Салтівці ледь не вбили 22-річного студента

Про інцидент, що трапився на Салтівці вчора, 3 грудня, написали очевидці в соцмережах. За словами одного харків’янина, людям довго на Салтівці не вдавалося заснути. Причина – стрільба, крики та драка. За припущенням чоловіка, спочатку були крики про допомогу, потім вистріли, ймовірно з травматичної зброї. Очевидець розповів, що нападників не розгледів, оскільки було темно, їх зібралося приблизно 8 чоловік. Потім приїхали копи, які знайшли на місці пригоди ніж та біту, чоловік запевнив, що постраждалого хлопця ще й порізали ножем. За даними свідка, потерпілого звати Антон, він живе на Тимурівців.

За інформацією ще однієї користувачки, людей, які напали на хлопця було десь 15, не менше. Невідомі не лише стріляли в хлопця, а й били його бітами. Витягли у нього телефон. До речі, розповіла дівчина, поліції ніхто не міг додзвонитися, патрульні прийшли пішки через 30 хвл після інциденту, швидка прибула скоріше.

За даними поліції, постраждалий вчиться на останньому курсі одного з ВИШів. Пізно ввечері він повертався додому, раптом на вулиці до нього підійшли невідомі та почали його бити, один з нападників витяг травматичну зброю та почав стріляти, потім зловмисники втекли. Швидка, що приїхала на виклик, відразу відвезла студента до лікарні. Наразі здоров’ю потерпілого нічого не загрожує. Працівники Московського відділу поліції відкрили кримінальне провадження, проводяться заходи із затримання осіб, які скоїли злочин.

 

comments powered by HyperComments