У Харкові адвоката Віктора Лойка знайдено мертвим в його помешканні

Понеділок, 14 березня 2016, 22:23
Тіло відомого адвоката Віктора Лойка знайшли в його квартирі на Павловом Полі 14 березня.
У Харкові адвоката Віктора Лойка знайдено мертвим в його помешканні

Про це повідомляють харківські ЗМІ, посилаючись на джерела в правоохоронних органах.

Так, відомо, що тіло Віктора Лойка було виявлене сьогодні приблизно о 18.00 -19.00. На неприємний запах, що доносився з квартири адвоката, поскаржилися його сусіди.

Двері в квартиру Віктора Лойко були зламані, правоохоронці виявили труп адвоката: очевидно, що з моменту смерті пройшов не один день.

За інформацією прокуратури, на тілі нема видимих слідів насильницької смерті. Тому причину смерті повинні встановити експерти.

Правоохоронці не зв'язують вбивство адвоката з його професійною діяльністю, а підозрюють вбивство при обтяжливих обставинах з корисливих мотивів.

Нагадаємо, сьогодні близько 17-30 до чергової частини Дзержинського відділення поліції у Харкові від жителя одного з будинків по провулку О.Яроша надійшла інформація про те, що у його сусіда відкриті вхідні двері.

Як розповіли в прес-службі ГУ НП України в Харківської області, у помешканні правоохоронці виявили тіло 51-річного господаря. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Шевченківського (Дзержинського) районного відділення поліції. Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого частиною 2 п.6 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

 

comments powered by HyperComments