Знову стрілянина у центрі. Поранений поліцейський (оновлено)

Понеділок, 9 травня 2016, 18:59
Близько 18:00 на вулиці Ярослава Мудрого патрульні побачили підозріле авто.
Знову стрілянина у центрі. Поранений поліцейський (оновлено)

«Патруль помітив «Фольксваген Таурег». Машина проходила по одному з орієнтувань. Патрульні попросили водія вийти. Коли той відкрив двері — побачили в салоні пістолет», — пише кореспондант «Надзвичайних Новин» В’ячеслав Маврічев на своїй фейсбук-сторінці.

Водій викликав знайомих, патруль — підкріплення. Коли приїхали друзі водія, зав'язалася бійка. Одного з патрульних вдарили по потилиці чимось металевим. «Швидше за все — кастет. Бійці батальйону «Харків-2» відкрили вогонь в повітря, з травмата. Чотирьох бешкетників скрутили. Зараз поліція перекрила вулицю, можливо хтось з нападників зник в сусідніх будинках», — доповнює журналіст.

Пораненого поліцейського забрала «швидка». 

Поки неясно, що за пістолет був у водія авто. Не повідомляють правоохоронці і за яким орієнтуванням проходив транспортний засіб.

Фото — В’ячеслав Маврічев.

UPD: За словами очевідців події, найімовірніше, куля могла дати рикошет від пострілів скандального Миколи Черемухина і його бійців з батальйону "Харків-2", які прибули на затримання водія машини, у котрого нібіто могла бути зброя. Той в машині був один. Поліцейські відкрілі стріляніну, При цьому хтось кричав команду: "До бою!".

comments powered by HyperComments