ДСНС врятувала чоловіка, який намагався покінчити з життям

Тетяна Зарубіна  |  Субота, 11 червня 2016, 12:27
Уважні працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій встигли врятувати 26-річного чоловіка, який намагався вчинити суїцид на Московському проспекті.
ДСНС врятувала чоловіка, який намагався покінчити з життям

Як повідомили  у Головному управлінні ДСНС України в Харківській області, вчора, 10 червня, о 20:46 на номер "101" зателефонував чоловік,який почав погрожувати   стрибнути з даху будинку на Московському проспекті, 31.

За даними ДСНС, за цією адресою було направлено 2 відділення 9-ї пожежно-рятувальної частини на автодрабині та аварійно-рятувальному автомобілі, а також оперативно-координаційний центр Головного управління у Харківській області.

Рятувальники за декілька хвилин прибули на місце виклику та побачили на даху чоловіка, що сидів на парапеті. Хлопець кричав, що не хоче жити і зараз скоїть самогубство. Заспокоїти його визвався помічник начальника зміни оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС підполковник  Іван Анісов.

Він піднявся до хлопця на автодрабині та весь час намагався його заспокоїти. Спілкуватись довелось понад годину. За цей час рятувальникам вдалось впритул наблизитись до хлопця, схопити його і підстрахувати мотузками аби той не впав. Після цього працівники ДСНС знесли невдалого самогубця сходами, так як у нього сильно  затекли ноги і він вже не міг рухатись, та передали для огляду лікарям швидкої допомоги.

Наразі обставини даного інциденту з’ясовують правоохоронці.

comments powered by HyperComments