На Харківщині угнали машину інкасаторів та викрали 2,4 мільйони

Четвер, 21 липня 2016, 16:58
Напад стався 21 липня близько 11:00 у селищі Куп’янськ-Вузловий.
На Харківщині угнали машину інкасаторів та викрали 2,4 мільйони

Ізюмська місцева прокуратура процесуально керує досудовим розслідуванням за фактом розбійного нападу на інкасаторів, повідомляє прес-служба облпрокуратури.

Кримінальне провадження розпочато за попередньою кваліфікацією за ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих розмірах, вчинений організованою групою) КК України.

«Встановлено, що інкасаторська машина, яка належала «ПриватБанку», зупинилася біля одного з магазинів селища Куп’янськ-Вузловий. У ній знаходилися троє працівників банку (два інкасатори та водій). Обидва інкасатори вийшли, щоб замінити в банкоматі касети. У цей час двоє невідомих чоловіків, погрожуючи водієві пістолетом, витягнули його з машини, сіли в автівку і зникли. Через 20 хвилин пусту інкасаторську машину знайшли неподалік від місця події», — йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, у машині знаходилися касети для заправки банкоматів з 2,4 млн. грн.

Поки правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, у банку обіцяють винагороду за інформацію про нападників у розмірі 100 тис.грн. Передати інформацію можна за телефонами: (056) 716-35-02, (067) 565-12-34, e-mail: dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

comments powered by HyperComments