Вбивство Жиліна: нові подробиці

Вівторок, 20 вересня 2016, 22:32
Вбивство збіглого харківського сепаратиста Євгена Жиліна окучується новими подробицями.
Вбивство Жиліна: нові подробиці

Як з'ясувалося, другим потерпілим від рук кілера є також харків'янин, який вже п'ять років перебуває у розшуку в Україні.

Як повідомляла «Справжня варта», кілер застрелив Євгена Жиліна в ресторані «Вітерець» у підмосковному селищі Горки-2. Ватажок харківського «Оплоту» загинув на місці, а його супутник зазнав травм. Цим супутником, як стверджують dni.ru, виявився такий собі 39-річний Андрій К. Рен-ТВ з'ясувало повне прізвище пораненого – Козар. За інформацією російських ЗМД, чоловік назвав себе бізнес-партнером Жиліна.

Андрій Козар підозрюється у вбивстві журналіста Василя Климентьєва, редактора маловідомої газети «Новий стиль», котрий займався розслідуванням корупції в місцевих правоохоронних органах. Климентьєв пропав без безвісти 11 серпня 2010 року, був визнаний мертвим. У березні 2012 року МВС оголосило в розшук двох підозрюваних в причетності до зникнення редактора газети, один з них – колишній міліціянт Андрій Козар. Цікаво, що він, так само, як і Жилін, теж працював в УБОЗі. Жиліна, до речі, також перевіряли на причетність до зникнення Климентьєва.

comments powered by HyperComments