Автовикрадач-невдаха з Дніпропетровщини намагався втекти від наслідків на Харківщині

П'ятниця, 25 листопада 2016, 23:38
На Харківщині молодик заволодів чужим автомобілем
Автовикрадач-невдаха з Дніпропетровщини намагався втекти від наслідків на Харківщині

Із заявою до працівників поліції звернувся 48-річний мешканець села Нове Мажарове та повідомив про те, що невідома особа заволоділа його автомобілем «ВАЗ», який він залишив на узбіччі дороги біля свого дому.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці викрили зловмисника. Ним виявився 25-річний мешканець міста Перещепине Дніпропетровської області.

Хлопець пояснив, що приїхав до села Нове Мажарове увечері відпочити у кафе. Згодом його знайомі поїхали, а йому не було чим повернутися додому. Він залишився чекати світанку біля кафе. Зранку він побачив автомобіль, який стояв на узбіччі дороги з ключами в замку запалювання. Хлопець сів за кермо та почав їхати, але через декілька метрів автомобіль зупинився. Після чого залишив автівку та почав тікати.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Нагадаємо, днями правоохоронці затримали серійних автокрадіїв. На рахунку двох молодиків більше 10 злочинів на території Харківського району. А уШевченківському районі чоловік спокусився сусідським «Альфа Люксом»

comments powered by HyperComments