У Харкові знайшли підозрілі вантажівку та "Деу Ланос"

Вівторок, 29 листопада 2016, 18:47
Правоохоронці виявили автівку з підробним номером кузова.
У Харкові знайшли підозрілі вантажівку та "Деу Ланос"

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Харківській області. 

При перевірці реєстраційних документів на автомобіль «УАЗ»та огляді автівки правоохоронці вістановили,що 50-річний мешканець Харківської області змінив номер кузова кустарним способом та провів ремонтно-зварювальні роботи без відповідного дозволу.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Дергачівського відділуполіції ГУНП в Харківській області для проведення подальшої перевірки.

Крім того, як повідомили правоохоронці, при проведенні ретельного огляду реєстраційних документів на транспортні засоби експертом були виявлені факти підробки свідоцтва про реєстрацію.

Так, 27 листопада о 09:00 під час несення служби працівниками поліції в м. Харкові був зупинений автомобіль «Деу Ланос», яким керував 39-річний водій. При перевірці реєстраційних документів на транспортний засіб встановлено, що свідоцтво про реєстрацію має ознаки підробки.

Водію було запропоновано прослідувати для проведення експертизи на майданчик для огляду транспортних засобів при РСЦ м. Харкова. Свідоцтво про реєстрацію та номер кузова автомобіля не відповідав дійсності.

Автомобіль і водія затримано та доставлено до Київського відділу поліції для призначення додаткових експертиз та проведення подальшої перевірки.

Того ж дня о 13:35 інспекторами взводу забезпечення супроводження ГУНП в Харківській області був зупинений автомобіль «Ауді» під керуванням 34-річного водія. Встановлено, що свідоцтво про реєстрацію підроблене. На прохання відчинити капот для звірки номерів вузлів та агрегатів водій відмовився.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції для проведення подальшої перевірки.

Нагадаємо, 22 листопада у Харкові відбувся автопробіг на підтримку «європейських номерів».

comments powered by HyperComments